CCOO se suma al tall de la C35 del 25 d'octubre a Sant Celoni

El sindicat recorda que en els darrers cinc anys hi ha hagut 20 accidents anuals amb una mitjana de 30 ferits, 2 de greus i un mort

Redacció
21 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 14:53h
Un accident a la C35, a l'alçada de Sant Celoni
Un accident a la C35, a l'alçada de Sant Celoni | Jordi Purtí/Revista la Vila

Un accident a la C35, a l'alçada de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí/Revista la Vila

 

CCOO Vallès Oriental, Mareme i Osona se sumen a la mobilització que han impulsat les delegacions local d'ICV-EUiA de Sant Celoni-La Batllòria i Riells i Viabrea el proper dissabte 25 d'octubre a les 12 del migdia per exigir millores reals i eficients a la C-35 al seu pas per Sant Celoni. El sindicat recorda queen aquests trams de la carretera s'han registrat en els darrers cinc anys almenys 20 accidents anuals amb una mitjana de 30 ferits, 2 d'ells greus i 1 mort cada any.

Tot això es produeix en un tram on hi ha al voltant de vint mil desplaçaments diaris i fa palès el greu problema de mobilitat i seguretat que afecta tant als veïns com de la resta d'usuaris. A més, és un eix on les entrades i sortides dels diversos polígons industrials fa que molts accidents siguin per anar i tornar de la feina, convertint tots aquests accidents  "in itinere" i per tant són a tots els efectes, accidents laborals. Per totes aquestes causes, CCOO se suma a les protestes i mobilitzacions per exigir la urgència de les mesures necessàries per tal d'eliminar d'una vegada per totes les causes de la sinistralitat.
 
Tres accidents mortals el 2014


Les estadístiques dels darrers cinc anys, pel que fa a accidents mortals, s'han vist desbordades en el que es porta d'aquest 2014 i ja són tres les víctimes que han perdut la vida a la C35, totes tres en un radi de només dos quilòmetres entre els termes municipals de Sant Feliu de Buixalleu i Hostalric, on també es fa palesa la necessitat d'adoptar mesures de seguretat.