ICV-EUiA de Sant Celoni - La Batllòria i Riells tallarà la C35 el 25 d'octubre

Demanen solucions per acabar amb els accidents, tres de mortals en el que portem d'any

per Redacció , 17 d'octubre de 2014 a les 09:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'encreuament de la Porta de Llevant de Sant Celoni un dels punts més conflictius de la C35 Foto: Jordi PurtíEl proper dissabte 25 d'octubre la circulació per la C35 serà especialment complicada a partir de migdia ja que ICV-EUiA de Sant Celoni i La Batllòria ha decidit tallar-la per protestar contra els nombrosos accidents que cada any hi ha i exigir solucions a les continues gestions i demandes que des de fa anys està fent aquest partit polític amb el Departament de Territori i Sostenibilitat, sense que de moment hi hagi cap resposta positiva. "És l'hora de dir prou", ha explicat Carme Montes, regidora d'ICV a l'Ajuntament de Sant Celoni. El propòsit és trobar-se al pàrquiing de la Forestal i fer un recorregut fins la carretera i llegir un manifest.


Entre les accions que ha portat a terme també hi ha hagut una recollida de signatures, en total 2.400, que el passat 7 de juliol una representació del grup va lliurar, acompanyades del manifest de la campanya, a Xavier Flores, director general d'infraestructures de la Generalitat de Catalunya per demanar el suport a aquestes peticions i demanar les millores a la C35 al seu pas per Sant Celoni que es contenen en les dues resolucions aprovades a la Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament de Catalunya i que fan referència a la millora de la travessa urbana de la carretera C35 a Sant Celoni.

Més recentment, el 25 de setembre, els grups municipals d'ICV-EUiA de Sant Celoni i Riells i Viabrea es va reunir en aquest darrer municipi amb el diputat al parlament d'ICV, Marc Vidal, al qual també li van expressar que aquesta és una de les principals preocupacions a solucionar al Baix Montseny. En el que portem d'any ja hi ha hagut tres morts a la C35, el darrer el dia 1 d'aquest mes d'octubre a l'alçada de Sant Feliu de Buixalleu.


 

 

Participació