ICV-EUiA de Sant Celoni - La Batllòria i Riells tallarà la C35 el 25 d'octubre

Demanen solucions per acabar amb els accidents, tres de mortals en el que portem d'any

Redacció
17 d'octubre del 2014
Actualitzat el 20 d'octubre a les 8:17h
L'encreuament de la Porta de Llevant de Sant Celoni un dels punts més conflictius de la C35
L'encreuament de la Porta de Llevant de Sant Celoni un dels punts més conflictius de la C35 | Jordi Purtí

L'encreuament de la Porta de Llevant de Sant Celoni un dels punts més conflictius de la C35 Foto: Jordi Purtí



El proper dissabte 25 d'octubre la circulació per la C35 serà especialment complicada a partir de migdia ja que ICV-EUiA de Sant Celoni i La Batllòria ha decidit tallar-la per protestar contra els nombrosos accidents que cada any hi ha i exigir solucions a les continues gestions i demandes que des de fa anys està fent aquest partit polític amb el Departament de Territori i Sostenibilitat, sense que de moment hi hagi cap resposta positiva. "És l'hora de dir prou", ha explicat Carme Montes, regidora d'ICV a l'Ajuntament de Sant Celoni. El propòsit és trobar-se al pàrquiing de la Forestal i fer un recorregut fins la carretera i llegir un manifest.

Entre les accions que ha portat a terme també hi ha hagut una recollida de signatures, en total 2.400, que el passat 7 de juliol una representació del grup va lliurar, acompanyades del manifest de la campanya, a Xavier Flores, director general d'infraestructures de la Generalitat de Catalunya per demanar el suport a aquestes peticions i demanar les millores a la C35 al seu pas per Sant Celoni que es contenen en les dues resolucions aprovades a la Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament de Catalunya i que fan referència a la millora de la travessa urbana de la carretera C35 a Sant Celoni.

Més recentment, el 25 de setembre, els grups municipals d'ICV-EUiA de Sant Celoni i Riells i Viabrea es va reunir en aquest darrer municipi amb el diputat al parlament d'ICV, Marc Vidal, al qual també li van expressar que aquesta és una de les principals preocupacions a solucionar al Baix Montseny. En el que portem d'any ja hi ha hagut tres morts a la C35, el darrer el dia 1 d'aquest mes d'octubre a l'alçada de Sant Feliu de Buixalleu.