La Maasaiada, gran novetat de la 37a edició de la Marxa pel Montseny

Es manté el caràcter popular de la Marxa i la Marxeta, però s'ha modificat el recorregut

Redacció
16 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 22:26h
Participants d'una edició anterior de la Marxa pel Montseny
Participants d'una edició anterior de la Marxa pel Montseny | Jordi Purtí

Participants d'una edició anterior de la Marxa pel Montseny Foto: Jordi Purtí
 

Aquest diumenge de secelebra la XXXVII de la Marxa pel Montseny, una edició que presenta força novetats i, en especial, la celebració de la primera edició de la Maasaiada que organitza la secció de Trail Running del Centre Excursionista de Sant Celoni. Es tracta d'una cursa de 46 quilòmetres i prop de 2.100 metres de desnivell positiu que haurà de superar indrets com el Turó de l'Home i Les Agudes en el seu recorregut. La Maasaiada serà competitiva i tindrà podi de guanyadors.

La Marxa pel Montseny d'enguany, però presenta altres novetats ja que els recorreguts de la marxeta com de la marxa han estat renovats per fer-la més agraïda als participants. S'han millorat els traçats, hi ha mes participació de les escoles i gent implicada amb el projecte del Centre Excursionista de Sant Celoni (CESC) i els Montseny Maasais, la secció de Trail Running del CESC.

Així, la Marxeta té una distància aproximada de 14,300 km, amb el poble de Campins com a punt més alt del recorregut. La Marxa, per la seva banda, manté la distància de 22,700 km, amb la masia de Can Pareres com a punt més alt del recorregut. Aquestes dues curses continuen mantenint el seu caràcter popular no competitiu.
   
Arxivat a