Teresa Sagrera, nova columnista d'opinió a BaixMontseny.info

Viu a Sant Pere de Vilamajor, és mestra d'escola i ha publicat Confidències d'una reina, llibre finalista del Premi Nèstor Luján de novel·la històrica

Redacció
16 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 15:08h
Teresa Sagrera
Teresa Sagrera | TS

Teresa Sagrera. Foto: TS
 

La llista de col·laboradors de BaixMontseny.info creix a partir d'aquest divendres amb la incorporació de Teresa Sagrera. Treballa de mestra a Sant Pere de Vilamajor, el seu poble, a més de ser membre del Centre d'Estudis del mateix municipi baixmontsenyenc on ha publicat un llibre i diversos articles. L'any 2012 va quedar finalista del Premi Nèstor Luján de novel·la històrica amb Confidències d'una reina i l'abril d'aquest any 2014 va publicar el conte Com un xàfec d'estiu a la revista Vallesos. De fet, dues de les seves passions són llegir i escriure.

A banda, ha adaptat part de la seva novel·la, juntament amb Jaume Baucis, pel teatre de la festa Medieval Vilamagore i són molt acceptades les visites teatralitzades pels racons del llibre Confidències d'una reina. Demà divendres 17 d'octubre debuta a aquesta capçalera del Grup Nació Digital amb un article relacionat amb la guerra de Successió al Baix Montseny donant a conèixer la figura del coronel Ermengol Amill.