Rut Camps acaba el pregó de Palautordera cantant el Ball de Rams

La sala d'actes de l'Esplai s'omple per retrobar-se amb la cantant, actriu i professora de cant palauenca

Redacció
11 d'octubre del 2014
Rut Camps cantant el Ball de Rams Foto: Jordi Purtí

La sala d'actes de l'Esplai de Santa Maria de Palautordera s'ha tornat a omplir aquest vespre de divendres per seguir el pregó de la Festa Major de l'Aplec del Remei 2014 que, enguany, ha anat a càrrec de la cantant, actriu i professora de cant palauenca, Rut Camps. Amb una trajectòria professional en companyies de teatre com La Cubana o El Tricicle, cantant solista de la Cobla Orquestra Selvatana i la seva participació en musicals com Mamma Mia, El musical més petit i Gaudí, el musical va atraure molts palauencs que no van quedar gens decebuts després de cloure el pregó cantant el ball de rams, al costat de Jordi Moncayo, i una cançó de Liza Minnelli. Abans, va projectar un conjunt d'imatges titulades "El meu poble" recordant una mica la trajectòria teatral que ha tingut Santa Maria de Palautordera i fent un èmfasi especial amb El Patronat.

Rut Camps tot i que ara viu a Barcelona, manté ben vius els lligams amb Palau com ho demostra la seva participació com a professora de cant a Can Rahull, espai cultural i juvenil i la direcció de l'espectacle On Broadway, realitzat el passat mes de juny a l'exterior de Can rahull, de la mà dels alumnes que van participar en el seu taller.

La inauguració de l'exposició Ressons de la palauenca Eulàlia Vergés i la inauguració de l'exposició de pintors locals, treballs manuals i puntes de coixí, conjuntament amb el sopar popular a la plaça de la Vila i l'ambient barrakes van acabar de configurar el primer dia de Festa Gran de Santa Maria de Palautordera.

Inauguració de l'exposició de pintors locals, treballs manuela i puntes de coixí Foto: Jordi Purtí