El Club Patinatge Sant Celoni competeix pel títol mundial a Reus

L'equip celoní es presenta amb la coreografia Pel meu 40 aniversari amb la que ha guanyat els campionats provincial i català i ha fet segon a l'estatal

Jordi Purtí/BM
10 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 11:25h
El Club Patinatge Sant Celoni vol seguir acaparant èxits
El Club Patinatge Sant Celoni vol seguir acaparant èxits | Arxiu

El Club Patinatge Sant Celoni vol seguir acaparant èxits Foto: Arxiu

El Club Patinatge Sant Celoni es retroba aquesta tarda a partir de les 5 amb el campionat del món de grups xou petits que es disputa a Reus (Baix Camp). El patinatge celoní competirà amb la coreografia Pel meu 40 aniversari i compatarà amb la participació de sis intèrprets: Jaume Pons -que també és l'entrenador-, andrea López, Fàtima Bouamri, Aina Mira, Cristina Codina i Helena Oms.


L'equip celoní arriba a aquest mundial amb bones sensacions després d'un any amb diversos títols i podis com els que han guanyat en el Campionat Provincial de Barcelona i el Campionat de Catalunya. A més ha fet segon al Campionat d'espanya i cinquè en el Campionat d'Europa que es va celebrar el passat mes d'abril a Amsterdam (Holanda).

L'entitat celonina té un ampli palmarès d'èxit entre els quals ja hi ha un campionat mundial aconseguit l'any 2007 a Surfers Paradis - Gold Coast (Austràlia) amb la coreografia Química i un subcampionat l'any 2008 a Taipei amb la coreografia Electro-Geo-Drama.  
Arxivat a