Punt 7 Ràdio inicia una campanya per informar de la suspensió de la consulta

L'Ajuntament de Sant Celoni és un dels 920 a tot Catalunya que van aprovar una moció en suport de la convocatòria, el passat 22 de setembre

Redacció
09 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 15:07h
Campanya de la suspensió de la consulta del 9-N
Campanya de la suspensió de la consulta del 9-N | Gencat

Campanya de la suspensió de la consulta del 9-N Foto: Gencat

 

La ràdio municipal de Sant Celoni, Punt 7 Ràdio, inicia una campana informativa per comunicar als ciutadans i ciutadanes de Sant Celoni que la campanya Tu decideixes ha estat suspesa cautelarment, i de de forma temporal, per l'acord del Tribunal Constitucional d'Espanya (vegeu vídeo).
 

Aquesta campanya respon a la necessitat d'informar la població sobre la suspensió d'una consulta que, prevista per al 9 de novembre, ha generat un fort interès en una part important de la població, manifestada en diferents actes públics, així com atenent a la moció del dia 22 de setembre del Ple de Sant Celoni, on en sessió extraordinària va aprovar la moció de suport del món local a la convocatòria de consulta sobre el futur polític de Catalunya del 9 de novembre de 2014. La moció va rebre els vots a favor de 13 dels 17 regidors del plenari: 3 regidors del PSC (Jaume Tardy, Magalí Miracle i Manel Bueno), 7 regidors de CiU, 2 de la CUP, 1 d'ICV-EUiA; i 4 abstencions del PSC.
 

Amb aquesta iniciativa, Ràdio Sant Celoni vol informar la població dels motius que han portat a aturar aquesta campanya informativa sobre la consulta de 9 de novembre, donat que la convocatòria de la consulta va ser emesa per Ràdio Santa Celoni fins al moment en què es va rebre les providències del Tribunal Constitucional.
 

El contingut d'aquestes falques és estrictament informatiu i en cap cas es pot considerar que sigui informació sobre la consulta.

 
Arxivat a