"Buidem les aules emplenem les urnes"

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans de l'IES Reguissol de Santa Maria de Palautordera convoca l'alumnat del centre a fer vaga el 8 d'octubre contra la prohibició del 9-N

Redacció
06 d'octubre del 2014
 

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) de l'IES Reguissol de Santa Maria de Palautordera ha convocat una vaga d'estudiants per al proper 8 d'octubre sota el lema "Buidem les aules emplenem les urnes" . En aquest sentit, diuen que es tracte de fer real "la primera vaga política que posa els estudiants al servei del poble treballador català". Per això, convoquen l'alumnat de l'institut de Palau a les 17:42 d'aquest proper dimecres a l'estació de Renfe del municipi per anar plegats a Barcelona cap a la manifestació de secundària i universitats que hi ha convocada a la Plaça Universitat a les 7 de la tarda.

Des del Sindicat d’Estudiants manifesten el seu rebuig frontal a la decisió del govern del PP d’impugnar la consulta del 9 de novembre i impulsen mobilitzacions socials per combatre la decisió del Tribunal Constitucional (TC).