Torna «Oh Happy Day» amb representació del Baix Montseny

El Cor Lutiana d'Arbúcies, format per dones d'Arbúcies, Sant Hilari i Sant Celoni, entre els nous grups participants

J.P./Redacció
04 d'octubre del 2014
Cor Lutiana, format per dones del Baix Montseny. Foto: Cor Lutiana

TV3 estrenarà avui dissabte la segona temporada del concurs de corals i grups vocals ' O h Happy Day ', presentat per Eduard Farelo, després de l'èxit de la primera edició del programa. En aquesta segona edició, el concurs manté la mateix mecànica: una setmana es nominen tres corals i la setmana següent se n'elimina una d'aquestes tres, però amb un nou incentiu, i és que a cada programa el jurat triarà la seva actuació favorita. El cor afortunat aquella nit obtindrà així la immunitat. Si està nominat deixarà d'estar-ho i, en el cas de no estar nominat, no se'l podrà nominar al programa següent.

El programa comptarà amb nou formacions noves entre les quals hi ha el Cor Lutiana d'Arbucies, format per dones de Sant Hilari, Arbúcies i Sant Celoni. També hi participen Són Amarcord, Cantabile, Fusions, In Crescendo, Musix Vox, Tastet de Gospel, The New Zombis i Vakombà.

El jurat del programa està format per Pedro Pardo, director de l'Orfeó Lleidatà i la Jove Orquestra de Cerdanyola; Guille le Milkyway, músic, DJ i líder de La Casa Azul, i dues incorporacions, les actrius i cantants Mone i Bàrbara Mestanza, component del trio The Mamzelles.

'Oh Happy Day' ocuparà una temporada més el plató 1 de Televisió de Catalunya, reforçant l'espectacularitat amb llum i escenografia renovades i amb piano inclòs.També està previst que abans de Nadal s'editi un CD amb els millors moments musicals de la temporada. El CD de la primera temporada del programa va superar les 25.000 còpies venudes i va ser Disc d'Or.