Breda s'omple de música aquest cap de setmana amb el Tututs Festival

L'edició d'enguany comptarà amb els grups Ebri Knight, Germà Negre i Miquel del Roig i DJ's com Abel Almena, Area Concor i el celoní Ramon Sánchez

Redacció
03 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:13h
Germà Negre un dels grups participants al Tututs Festival de Breda 2014.
Germà Negre un dels grups participants al Tututs Festival de Breda 2014. | Tututs Festival

Germà Negre un dels grups participants al Tututs Festival de Breda 2014. Foto: Tututs Festival


Aquest vespre comença una nova edició del Tututs Festival, l'esdeveniment musical que se celebra a Breda des de l'any 2011 i que omplirà de música el poble durant tot el cap de setmana. Els actes començaran avui amb els concerts d'Ebri Knight, Germà Negre i Miquel del Roig.

Els argentonins Ebri Knight faran a Breda el seu penúltim concert de la gira Temps de Sega, que els ha portat a més d'una cinquantena de poblacions on han presentat el seu nou disc La palla va cara. Els acompanyaran a l'escenari els banyolins Germà Negre, un dels grups revelació de l'estiu, i el ja tradicional Miquel del Roig, que actuarà a Breda per setè any consecutiu.


La nit de dissabte estarà reservada a la música electrònica, i comptarà amb el DJ Abel Almena com a cap de cartell. Almena ha sigut resident de sales mítiques com Millenium (Sils) o Area Concor (Sabadell). Estarà acompanyat del DJ celoní Ramon Sánchez.

Fins ara s'han reservat més de 200 entrades anticipades per la nit de divendres, la qual cosa fa preveure una alta afluència de públic.