Campanya Verkami per finançar el llibre “Estels, Ermites i Esglesioles del Montseny”

És un treball de fotografia nocturna que recull l'arquitectura religiosa del Montseny

Redacció
01 d'octubre del 2014


Estels, Ermites i Esglesioles, és un treball de fotografia nocturna que recull l'arquitectura religiosa del Montseny. L’escenari d’aquesta obra ocupa el territori del l Parc Natural i el seu entorn. La majoria de les fotografies s’han realitzat en condicions de foscor total dins el Parc Natural.  Mariano Pagès, autor del projecte, comenta que "ha estat necessari que més d’un ajuntament apagui els llums, per tal de poder reduir la contaminació lumínica per tal de poder realitzar aquesta tècnica fotogràfica”.
 
Per al finançament del llibre s’acaba d’engegar una campanya de micro-mecenatge Verkami.  Fins el 9 de Novembre hi haurà la possibilitat de finançar l’obra obtenint com a recompensa un exemplar del llibre, fotografies, sortides fotogràfiques nocturnes, etc. Cal destacar el suggerent videoclip promocional que es pot reproduir des de la web del Verkami.
 
El llibre es presentarà amb una exposició de fotografies al Museu Etnològic del Montseny (Arbúcies) al desembre. També està previst exposar a Sant Pere de Vilamajor, Montseny, Aiguafreda, Cànoves, La Garriga i Sant Celoni, entre d’altres.

Sant Martí del Brull Foto: Mariano Pagès