Bona valoració de la XXIV Fira Sant Miquel-Gastroart d'Hostalric

Tot i la pluja de diumenge la majoria d’activitats a l’aire lliure es van poder traslladar a equipaments municipals com al pavelló o el Centre Cultural Serafí Pitarra

Redacció
29 de setembre del 2014
Fira de Sant Miquel-Gastroart Foto: LSC

Els organitzadors de la Fira Sant Miquel - Gastroart d'Hostalric han valorat de forma positiva la XXIV edició, malgrat la pluja que ahir diumenge va deslluir una mica la festa. Amb tot, bona part de la programació prevista a l'aire lliure es va poder traslladar a equipaments municipals com el pavelló o el Centre Cultural Serafí Pitarra.
 
Una de les activitats estrella de la fira han estat les recreacions històriques de la Guerra de Successió a Hostalric que han anat a càrrec de l’Associació Miquelets de Girona Regiment de Sant Narcís. Han estat unes recreacions espectaculars que han comptat amb escenaris històrics de la vila com la cova Relliguer, el fossar, el Portal de Carros i el nucli històric.

En el marc de la fira de Sant Miquel també s’ha fet el lliurament de premis de la XII edició del concurs fotogràfic d’Hostalric. El primer premi ha estat per Paco Barranco Barranco, el segon per Xavier Xaubet Serra i el tercer per Ruben Barranco Heras. El premi local l’ha rebut Maria Àngels Massachs Rovira.

Els tallers i tastets cuinats per la gent d’Hostalric que s’han fet a la Domus Sent Soví han tingut molt bona acceptació per part del públic que ha emplenat aquest centre dedicat a la promoció i el coneixement del patrimoni gastronòmic autòcton i català a través dels seus millors productes.

Aquest dilluns, dia de Sant Miquel, és festa local a la vila. Aquesta tarda es farà, al Claustre de l’Ajuntament un taller lúdic amb peces de construcció Kapla i un concert a càrrec de Mariona Singer, al Centre Cultural Serafí Pitarra.

Concurs de fotografia Foto: LSC

Visita guiada per la història Foto: LSC

Els Miquelets de Girona van participar en una recreació històrica a Hostalric Foto: LSC