Sant Celoni estrena maquinària més eficient per a la neteja viària

Aquesta maquinària es caracteritza, també, per l’important poder de succió, una major capacitat i tenir una major velocitat reduint el temps de desplaçament

per Redacció , 29 de setembre de 2014 a les 09:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La nova màquina de neteja viària Foto: Aj de Sant Celoni

Des de fa unes setmanes, s’ha posat en funcionament la nova maquinària de neteja viària (1 escombradora de 2 m3, una escombradora de 4 m3 i  dos bufadors elèctrics) subjecte a la nova contracta del servei. La nova maquinària és menys sorollosa, disminueix les emissions i suposa una important millora del servei, sobretot en moments puntuals de l’any quan es produeix la caiguda de la fulla o de les flors dels arbres. Aquesta maquinària es caracteritza, també, per l’important poder de succió, una major capacitat i tenir una major velocitat reduint el temps de desplaçament (fins a 40 km/h). La setmana passada, l’alcalde Joan Castaño acompanyat de la regidora d’Espai Públic, Isabel Coll va comprovar in situ el funcionament de la nova maquinària.

 

Participació