Cercavila de la PAH a Sant Celoni per marcar els pisos buits en mans dels bancs

Redacció
23 de setembre del 2014
Nova acció de la PAH Baix Montseny aquest dissabte Foto: Jordi Purtí

Aquest proper dissabte 27 de setembre la PAH Baix Montseny farà una rua reivindicativa, festiva i familiar per marcar alguns dels molts pisos buits de Sant Celoni propietat d'entitats bancàries, i denunciar davant tots els veïns i veïnes una situació d'injustícia "contra la que hem de lluitar plegats", asseguren des de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.

La concentració serà a les sis de la tarda a la plaça de la Vila de Sant Celoni. A partir d’aquí s'iniciarà un recorregut pel poble amb l’objectiu de visualitzar els habitatges que els bancs tenen a la població sense ocupar i que es neguen a posar en lloguer social, molts d'ells fruit d'un desnonament.

La PAH Baix Montseny va presentar una moció a l’Ajuntament de Sant Celoni perquè aquest sancioni els bancs i caixes que mantinguin els habitatges buits. "Amb el marcatge del proper dia 27 instem l’ajuntament a fer efectiva la moció aprovada i començar a sancionar a aquelles entitats que segueixen especulant amb el dret a l'habitatge". Des de la PAH Baix Montseny fan una crida als moviments socials de la comarca i a tot el veïnatge perquè els acompanyin en aquesta rua reivindicativa, que volen que sigui una festa. Conclouen la crida dient que lluitar pels nostres drets és cosa de tots, i no té perquè ser avorrit. Junts ho podem tot!, acaba el missatge de la PAH del Baix Montseny.
Arxivat a