La Festa de la tapa i la cervesa artesana cualla a Vallgorguina i Sant Celoni

per Redacció, 21 de setembre de 2014 a les 16:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de setembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Festa de la cervesa a Vallgorguina Foto: Jordi Purtí

La Festa de la tapa i la cervesa artesana funciona. Almenys aquesta és la sensació que hi ha entre els seus organitzadors després que aquest cap de setmana dos municipis del Baix Montseny hagin posat a l'abast dels seus veïns la possiobilitat de dexcobrir i tastar noves marques de cervesa lluny de les convencionals.


per una banda a Vallgorguina s'estrenava en la seva proposta de començar la Festa Major d'una manera diferent a com es venia fent en els darrers anys i divendres van convertir el carrer del Sol en un gran aparador de cerveses i tapes que va trencar tots els registres inicials, tal com expliquen l'alcalde Joan Mora i el regidor Xavier Blanquer. No cal dir que l'any vinent hi tornaran i a ben segur milloraran les mancances que s'han detectat en aquesta primera experiència festiva-comercial ja que, cal recordar-ho, es tractava d'impulsar també la dinamització comercial del poble. La festa es va arrodonir amb l'actuació de diverses corals de gospel i els grups Gradus ad Parnassum i Sunset hill.

2.000 persones a Sant Celoni

I la festa ahir dissabte es va traslladar a Sant Celoni, al pàrquing del pavelló, el seu lloc habitual des de fa quatre anys gràcies a l'organització de la Jove Esquerra Catalana (JEV) i ICV-EUiA de sant Celoni i La Batllòria. Més de 2.000 persones van anar passat per l'espai des de mitja tarda i fins la matinada gaudint, més enllà de la cervesa i la tapa, de les activitats paral·leles que s'hi van organitzar com la batucada  i els concerts amb elsa grups Halter Ego, Radio Estadio, Eurybia, South to Hell i el DJ Palmito.

A destacar la presència de Maria Ribas diputada del Grup Parlamentari d'Iniciativa per Catalunya Verda - esquerra Unida i Alternativa, encarregada dels temes que afecten als vallessos i José antonio Rodríguez, regidor de Riells i Viabrea i conseller al Consell Comarcal de la Selva. Tots dos van acompanyar la regidora d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Sant Celoni, Carmen Montes.


Com anècdota assenyalar que el vocalista del grup Radio Estadio és  Gonzalo Plata, secretari general de CCOO de la Unió Intercomarcal del vallès Oriental i Maresme.

Festa cervesa artesana Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

 

Participació