Arranjament del camí de Vilamajor a Santa Maria de Palautordera

Les obres impulsades per l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor han millorat el tram entre la granja dels Segadors i el turó del Pi Gros

Redacció
20 de setembre del 2014
Un tram del Camí Ral a Sant Pere de Vilamajor
Un tram del Camí Ral a Sant Pere de Vilamajor | Aj Sant Pere de Vilamajor
Un tram del Camí Ral a Sant Pere de Vilamajor Foto: Aj Sant Pere de Vilamajor


El camí ral de Vilamajor a Palautordera, que uneix el carrer del Pi del barri de can Vila fins al camí de la Serra Llarga, ha estat recentment arranjat pel consistori vilamajorenc. Concretament s'ha millorat notablement la calçada dels 1380 metres del tram entre la granja dels Segadors i el turó del Pi Gros. En el tram més baix, també s'hi han afegit dos camions de material per refer el dany que havia causat l'agua de les darreres pluges.

Amb aquesta actuació, el Govern Municipal amplia encara més el llarg llistat de camins i pistes forestals del municipi durant el 2014 i els serveis tècnics ja estan preparant noves actuacions que seran pràcticament immediates. L'objectiu del consistori no només és millorar notablement les comunicacions en el medi rural per a millorar la circulació dels vehicles d'emergència en cas d'incendi o evacuació, sinó també millorar les condicions i els serveis dels veïns que viuen en disseminats.