La Festa Major dels Senglars i els Guillots a Vallgorguina

Tres dies de festa gran amb tapes i cervesa artesana, teatre, àpats populars, gegants i bastoners

Redacció
19 de setembre del 2014
Actualitzat a les 16:21h
576_1350665886pera-capri-016
576_1350665886pera-capri-016
Joan Pera actuarà demà a la nit a la Festa Major de Vallgorguina

Des de fa quatre anys, quan arriba la Festa Major de Vallgorguina una part del poble es transformen en Guillots que es coneixen pel seu mocador i bossa de color verd i l'altra part ho fan en senglars amb mocador i bossa de color taronja. Són les dues colles rivals que des d'avui divendres i fins diumenge competiran en diverses proves, tot i que el cap de setmana passat ja en van fert un tast, com un campionat de petanca i una prova solidària de donació de sang.

Però durant aquest tres pròxims dies els d'un i altre bàndol estan disposats a demostrar les habilitats i agilitats, ja siguin gran o petits perquè per tothom n'hi ha com una gimkana de bicicletes, estirar la corda o fer curses de relleus.

Festa de la tapa i la cervesa

Amb tot, la festa s'inaugura amb una gran novetat; la Festa de la tapa i la cervesa que impulsada pel propi ajuntament diversos establiments del municipi tindran una paradeta al carrer del Sol on hi haurà una bona varietat de cervesa artesana que es podrà acompanyar amb diverses tapes, a partir de les 7 de la tarda. La festa estarà amenitzada per diversos concerts amb corals de gospel i els grups Gradus and Parnassum i Sunset Hill.

Qui ho desitgi, però, a partir d'un quart d'onze podrà anar a teatre ja que el grup local representa l'obra "El meu veí és un barrut", a La Fàbrica. I els més podran tancar la nit amb La banmda del panda, Polka misèria i Rumba al bar.

Demà dissabte els vallgorguinencs aniran de botifarrada popular, oloraran pòlvora amb el correfoc i podran gaudir l'humor de l'ângel i Joan Pera i Nit Jove amb Els Tremendos. I diumenge serà un dia de festa popular amb una trobada de gegants i ball de bastons, entre d'altres activitats que podeu trobar clicant el programa complet aquí .


 
Arxivat a