Jordi Puigvert acaba quart del campionat estatal d'autocròs

El pilot de Vallgorguina va quedar tercer a Miranda de Ebro però es queda fora del podi final del campionat

Redacció
10 de setembre del 2014
Jordi Puigvert a Miranda de Ebro

El cap del setmana passat es va disputar a la població burgalesa de Miranda de Ebro, la sisena i última cursa del campionat d’Espanya d’autocròs. La categoria de Car cross, a la qual participa el pilot de Vallgorguina, Jordi Puigvert, va tenir una participació de 44 pilots. En els entrenaments cronometrats de dissabte Ivan Piña va aconseguir el millor temps, seguit per Maikel Vilariño i el vallgorguinenc Jordi Puigvert.

En la primera classificatòria el de Vallgorguina va guanyar la seva sèrie i es col·locava primer de la general i en la classificatòria del diumenge Puigvert va quedar segon de la seva sèrie i va baixar fins al quart lloc de la general. Amb la mijana de les dues sèries Jordi Puigvert sortia des de la tercera posició de la graella, posició que va conservar en el moment de la sortida i fins al final de la cursa.

El guanyador a Miranda de Ebro va ser el gallec Maikel Vilariño, seguit del mallorquí Juanjo Moll. Després d'aquests resultats Marc Batlle és el campió estatal, mentre que Jordi Puigvert finalment ha estat quart.
Arxivat a