Els Montnegres revaliden el Corremonts de Sant Celoni

Milers de persones s'apleguen a la plaça de la Vila per posar punt i final a quatre dies de Festa Major

Redacció
09 de setembre del 2014
La Senyoreta Muntanyetes i el Baró de Pan i Mig proclama els Montnegres guanyadors del Corremonts 2014 Foto: Jordi Purtí 

No hi ha hagut cap sorpresa i la Colla dels Montnegres han tornat a guanyar el Corremonts d'una espectacular Festa Major de Sant Celoni. S'han imposat per 8,5 punts a 5,5 punts a la Colla dels Montsenys. Han estat quatre dies intensos de festa, disbauxa i vida al carrer que ha aplegat milers de persones que en cap moment s'han espantat per la meteorologia que en alguns moments ha fet acte de presència per fer la guitza. Una festa que com és habitual ha comptat amb la complicitat de les entitats i amb presència a les xarxes socials més que mai.

La Colla dels Montnegres que ja van començar la festa amb un considerable avantatge perquè havien guanyat les dues proves solidàries celebrades una setmana abans, van acabar de rematar la feina la tarda d'ahir a l'estirada de corda que, com és tradicional, guanyen les estirades infantils i de dones, mentre que els Montsenys només puntuen en l'estirada d'homes.

Unha vegada mérs el fi de festa va tenir lloc a la plaça de la Vila amb el ball a càrrec de l'Orquestra Metropol, el veredicte i la presència de l'entrenyable Muntanyetes com animadora que enguany ha comptat amb la companyia d'un nou personatge, el Baró de Pam i Mig.

Marcador del Corremonts

Els Negres s'han imposat a la Donació de sang (1 punt), la prova solidària (1 punt), el futbol sala (1 punt), la Rucada (1 punt), l'Estirada de corda (1,5 punts, Senys i Negres pel món (1 punt) a més del punt del Correxutxes i de la Cursa d'ermites.

Els Senys han guanyat el Correxarrups (2 punts), la Cursa de les ermites (1,5 punts) i han puntuat mig punt al futbol sala, 1 punt al Correxutxes i 0,5 a l'estirada de corda.

Ambient final a la plaça de la Vila de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí Ambient final a la plaça de la Vila de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí
Arxivat a