Obres d’adequació i millora de l’escola Doctor Carulla d’Arbúcies

En els últims quatre anys s’ha realitzat una inversió per valor de 55.000 euros al centre

Redacció
09 de setembre del 2014
Una mostra de les obres a l'escola d'educació infantil Foto: Aj. Arbúcies

Aquests dies s’estan fent obres de millora i manteniment a l’escola Doctor Carulla d’Arbúcies per tenir-ho tot apunt per a l’inici del curs 2014-2015. Enguany, les principals obres que s’hi estan realitzant han anat dirigides a ampliar i remodelar la zona dels serveis dels infants de parvulari, a pintar espais com el vestíbul i la cuina i a tasques de manteniment de jardineria.
 
Pel que fa a les principals obres, l’ampliació i reforma de la zona dels lavabos del Cicle Infantil, fins ara es comptava amb només tres sanitaris per a 151 alumnes. Ara, aquest espai s’ha adequat, ampliat i s’han eliminat les barreres arquitectòniques. Segons ha explicat el regidor d’Educació, Jaume Salmeron, aquestes obres permetran un estalvi en el consum d’aigua, ja que la instal·lació era molt antiga. Unes obres en les que s’ha ampliat la superfície útil gràcies a la reordenació de l’espai.
 
Però aquestes no són les úniques obres que s’han realitzat al centre educatiu. En els últims quatre anys s’han dut a terme diferents obres de remodelació per valor de 55.000 euros en les que s’hi troben l’ampliació dels lavabos de cicle inicial i infantil; s’han repintat fins a tres plantes de l’edifici; s’ha col·locat una font a la zona del pati; s’ha substituït l’enllumenat per un altre de més eficient energèticament; s’han fet arranjaments a la zona de cuina i del menjador.  Com també obres menors com el repàs de teulades i de jardineria, renovació del mobiliari de jocs infantils i de persianes. En aquest sentit, la directora del centre, Anna Boix, ha assenyalat que estan molt satisfets i que “sempre hi ha hagut una resposta molt bona dels ajuntaments cap a l’escola i un gran nivell d’implicació”.
 
L’escola pública Doctor Carulla és un Centre d'Educació Infantil i Primària en què s'imparteixen classes des de d'Educació Infantil (3 a 5 anys) fins a 6è d'Educació Primària (12 anys) i que acull a més de 450 alumnes. El centre té una plantilla de 30 mestres, a més del personal no docent. És una escola de doble línia, en algunes casos tres, i el nombre d'alumnes per classe oscil·la entre els 15 i els 24, aproximadament.
Arxivat a