Emotiu pregó de Festa Major de Sant Celoni amb Trup de Nassos

Una representació dels Trabucaires de Cardedeu apareixen per sorpresa al balcó de Can Ramis en el tret de sortida de la festa

Redacció
06 de setembre del 2014
Pregó de Festa Major a Sant Celoni amb Trup de Nassos Foto: Jordi Purtí

La meteorologia tot i que semblava que podria fer la guitza, finalment va permetre que el pregó de la Festa Major de Sant celoni, a càrrec del grup Trup de Nassos es pogués fer sense problemes. Aquest grup, vinculat a Pallassos Sense Fronteres i que enguany celebra el seu 20è aniversari va  portar un somriure als milers de celonins i passavolants que s'havien concentrat a la plaça de la Vila amb ganes de gresca i disbauxa en la primera nit de Festa Major a la capital del Baix Montseny.

I el pregó carregat d'emotivitat amb un muntatge visual que es podien anar seguint en una pantalla improvisada a la façana de Can Ramis es combinava amb aparicions esporàdiques dels artistes que recorren món per portar un somriure a aquells infants apoderats per la tristor bèl·líca. L'aplaudiment i el reconeixement final se'l van guanyar.

Els Trabucaires de Cardedeu

I després del pregó venia el tret de sortida. L'espectacle estava servit amb la Senyoreta Muntanyetes, aquest any acompanyada pel Baró de Pam i Mig, mentre Montsenys i Montnegres s'impacientaven per començar un altre Correxarrups amb final "hot". La sorpresa, ja que no constava en cap programa, va ser la presència d'una representació dels Trabucaires de Cardedeu, això sí, sense trabuc i tirant confeti. L'ovació de la plaça també va ser generalitzada.
Arxivat a