Arbúcies organitza el primer acte per la Marató de TV3 d’aquest any

La Penya Barcelonista és la impulsora del concert solidari que se celebrarà dissabte

Redacció
04 de setembre del 2014
El Taller de Músics de Breda, un dels grups participants en el concert solidari Foto: Jordi Purtí

Aquest dissabte, 6 de setembre, tindrà lloc a Arbúcies un concert solidari per recollir diners per la Marató de TV3 d’enguany. El primer acte benèfic que s’organitza a tot el país, segons han explicat fonts de la Marató.
 
La Penya Barcelonista d’Arbúcies, que aquest 2014 celebra els 40 anys de la seva fundació, ha volgut celebrar-ho organitzant un acte benèfic implicant a diferents grups musicals del municipi per recaptar fons per la Marató de TV3, que aquest any aniran destinats a les malalties del cor. Així doncs, Can Cassó serà l’escenari dels nou grups participants al concert, que actuaran en dues franges horàries. A partir de les 6 de la tarda, el Taller de Músics de Breda, el cantautor Joel Serras, el duet Amalgama, els Umami i la coral de veus blanques Lutiana seran els encarregats d’amenitzar la festa. Una festa que no acabarà  aquí, sinó que seguirà a partir de les 11 de la nit amb la banda New Serafins, els inèdit Radio Crash i els dj’s Miami i Xavi Rubio, encarregats de tancar aquest concert solidari, en el que s’espera un gran nombre d’assistents per tal de contribuir a la causa.
 
L’aportació voluntària és de 3 euros per assistir a tots els concerts. A més, també hi haurà servei de barra durant tota la tarda i nit, beneficis dels quals aniran íntegrament a la Marató de TV3.
Arxivat a