El repte de la galleda d'aigua arriba a la Festa Major de Sant Celoni

El Baró de Pam i Mig inicia la Muntanyetes en el desafiament

Redacció
02 de setembre del 2014


Sant Celoni ja bull de Festa Major. Les Colles dels Montsenys i dels Montnegres poc a poc van tenyint de verd i negre els carrers del municipi en una mostra clara que aquest 2014 la Festa serà de "traca i mocador", com explicava ahir la tarda un integrant dels Senys, mentre els més petits pintaven màscares de la Verdi. O bé "aquest any l'hem feta grossa", diuen des de la banda dels Negre enmig de la "Selva Negra" del carrer Sant Pere, feu fins ara indiscutible de la Colla dels Montnegres.

Precisament, l'activitat prefestiva de la festa Major de sant Celoni ahir la tarda bascul·lava entre la plaça de la Vila i el carrer sant Pere on hi havia la Paradeta Gegantera amb samarretes, vídeoa, puzzles i banderoles a més de pintar el mural commemoratiu dels 25 anys de ser Sant Celoni ciutat Gegantera.

El Senyor Baró de Pam Mig desafia
I enmig de tot plegat apareix el Senyor Baró de Pam Mig, un nou personatge que enguany acompanyarà la Senyoreta Muntanyetes. I la cosa promet. En la seva primera incursió a la festa ha proposat un concurs a través del facebook. Diu que hi pot participar tothom "fins i tot el més ruc" i des d'avui i fins diumenge tothom qui ho desitgi pot fer com la Muntanyetes i desafiar dues persones a llançar-se una galleda d'aigua amb alegria i desafiar dues persones més. Qui ho faci ha de penjar el vídeo i etiquetar el Senyor de Pam Mig i s'entrarà a un sorteig d'un regal "sense preu".

Arxivat a