Llinars del Vallès ja olora la Festa Major

Pep Plaza serà el pregoner d'una festa plena d'activitats marcades, també, per la rivalitat de blaus i vermells

Redacció
01 de setembre del 2014
Circuit 4X4 a Llinars del Vallès Foto: Xavier Ribas (@xribasf)

Llinars del Vallès ja olora la Festa Major. Un munt d'activitats celebrades aquest cap de setmana han servit per anar engreixant la maquinària que engegarà de manera definitiva aquest pròxim divendres 5 de setembre i no s'aturarà fins el dilluns 8 de setembre. Pànik, el passatge del terror, Fira del tast, circuit de 4x4, lletraferit, la fira del llibre independent, viatge al 1714 amb les botigues al carrer, l'homenatge a la vida a la persona més gran i més jove del poble i la desfilada de vestits de paper han estat algunes de les activitats organitzades a Llinars del Vallès per anar fent boca fins aquest pròxim cap de setmana.

Una festa que tindrà com a pregoner, el 4 de setembre, a Pep Plaza, reconegut actor del programa Cracòvia de TV3, just abans que els Trabucaires facin el tret d'inici. Uns trabucaires que tornaran a tenir protagonisme el 7 de setembre amb un "suau" despertar acompnyats dels mediàtics trabucaires de Cardedeu, Calella i els grallers de la Colla Gegantera Patufa.

Serà una Festa Major que també tindrà la part competitiva entre blaus i vermells i que hauran de superar proves com l'estirada de corda, partit de futbol al fang, menjada de flams, concurs de tir de precisió amb aire comprimit i donació de sang blava i sang vermella.

Concerts, activitats esportives, teatre, àpats populars, correfoc, activitats solidàries i la trobada gegantera que servirà per presentar els nous gegants, En Rimbau i la Sibil·la de Corbera, acompanyats d'onze colles geganteres són altres activitats programades per "viure intensament l'oci, la cultura i les tradicions, però sobretot l'amistat dels que tenim més a prop i dels que no es perdran l'oportunitat de viure-la amb nosaltres", tal com explica Martí Pujol, alcalde de Llinars del Vallès.

Programa sencer de la Festa Major de Llinars del Vallès
 


Botigues al carrer a Llinard del Vallès Foto: Aj. Llinars del Vallès

Lletraferits, Fira del llibre independent a Llinars del Vallès Foto: Aj. Llinars del Vallès

Desfilada vestits de paper a Llinars del Vallès Foto: Aj. Llinars del Vallès