Un motorista de Breda mor en accident a Sant Hilari Sacalm

Un camió ha envestit la moto que conduïda en el punt quilomètric 6,1 de la carretera GI550

Redacció
20 d'agost del 2014
Un motorista de Breda de 28 anys d'edat ha perdut la vida aquesta tarda en un accident de trànsit a la carrtera GI-550 a l'alçada de Sant Hilari Sacalm. Segons les informacions facilitades pel Servei Català de Trànsit (SCT) la col·lisió mortal ha tingut lloc al punt quilomètric 6,1 d'aquesta carretera de la comarca de la Selva. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de la incidència a les 15.36 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut la topada ha estat per envestida entre un camió i la motocicleta. Com a conseqüència del sinistre, ha mort el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes. El camioner ha resultat il·lès.

En l’accident, hi han treballat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, en el moment de l'accident s'ha circulat a través d'un pas alternatiu i la carretera ha estat totalment restringida fins a les 5 de la tarda aproximadament i una hora més tard la circulació ha tornat a ser normal.