A una cursa per acabar l'estatal d'autocròs, Puigvert continua tercer

El pilot de Vallgorguina és a 10 punts del líder i encara té opcions de guanyar el campionat en l'última cursa que tindrà lloc a Miranda de Ebro

20 d'agost del 2014
Jordi Puigvert. Foto: JP

El passat cap de setmana es va disputar a Arteixo (Galícia) la 5a cursa del campionat d'Espanya d'autocròs en la qual el pilot de Vallgorguina, Jordi Puigvert, es va classificar en cinquena posició. Amb una molt bona participació, 138 inscrits en total, 58 a la categoria de Car Cross, és sen dubte la prova que acull més participants de la temporada.

Els entrenaments els va dominar el mallorquí Juanjo Moll, seguit dels pilots locals, Anton Muiós i Sergio Bello. Jordi Puigvert aconseguia, per la seva banda, no va poder passat de la tretzena posició. Les coses van millorar una mica en el decurs de la primera sèrie classificatòria, ja que el vallgorguinenc va aconseguir la tercera posició de la seva sèrie col·locant-se desè de la general. A la segona sèrie Puigvert anava afinant el seu car cross i, després de ser segon d'aquesta tanda es col·locava sisè de la classificació general.

La mitjana de les dues series, feia que Jordi Puigvert sortís des de la vuitena posició a la final, aconseguint durant la cursa avançar tres pilots, i acabant amb una molt bona cinquena posició. La victòria va ser pel mallorquí Juanjo Moll, seguit del basc Iker Lujambio i el català Marc Batlle.

Ara Puigvert és tercer de la classificació general del campionat a falta només d'una prova que es disputarà a la població burgalesa de Miranda de Ebro els dies 6 i 7 de setembre i on fins a set pilots arriben amb opcions matemàtiques de guanyar el campionat. El campionat és encapçalat per Marc Batlle amb 75 punts seguit de Juanjo Moll amb 67 i Jordi Puigvert amb 65.