Sis noies del Baix Montseny aspiren a guanyar el concurs "Modelo por un día"

Tenen entre 14 i 18 anys i són veïnes d'Arbúcies, Sant Feliu de Buixalleu i Hostalric

Redacció
16 d'agost del 2014
Ghis Rosdevall (Arbúcies). Foto: MPUD

Tres noies d'Arbúcies, dues de Sant Feliu de Buixalleu i una d'Hostalric són les sis joves baixmontsenyenques, entre 14 i 18 anys d'edat, que participen en l'edició 2014 del concurs "Modelo por un día", la guanyadora del qual es coneixerà en la desfilada final que tindrà lloc el proper 12 de setembre en el recinte de Banys Vells de Banyoles, a partir de les 9 de la nit i amb entrada gratuïta.

Les baixmontsenyenques participants en el concurs són les arbucienques Noelia Hidalgo (15 anys), Ghis Rosdevall (15 anys) i Marta Masaguer (14 anys); les feliuanes Elisabet Armengol (14 anys) i Jordina Armengol (18 anys) i l'hostalriquenca Laura Rosell (16 anys). En la pàgina web oficial del concurs dissenyada pel fotògraf Joan Fradera hi ha penjades tres imatges de cadascuna de les noies aspirants a model.

En aquest mateix enllaç també es pot veure el seu perfil complet, quines persones formen el jurat, els premis previstos per a les guanyadores i també s'ofereix la possibilitat de votar a les candidates. En total hi ha vint noies aspirants a model per un dia, la majoria de les quals són de les comarques gironines, però també n'hi ha d'Osona i el Maresme.

Jordina Armengol (Sant Feliu de Buixalleu). Foto: MPUD

Elisabet Armengol (Sant Feliu de Buixalleu). Foto: MPUD

Noelia Hidalgo (Arbúcies). Foto: MPUD

Marta Masaguer (Arbúcies). Foto: MPUD

Laura Rosell (Hostalric).0 Foto: MPUD
Arxivat a