La CUP de Palautordera no vol el quadre de Jordi Pujol a la sala de plens

Redacció
02 d'agost del 2014
El quadre de Jordi Pujol és penjat a la sala de plens de Palau al costat dels altres presidents de la Generalitat. Foto: Jordi Purtí

La CUP de Santa Maria de Palautordera, mitjançant el regidor Jordi Pueyo, ha reclamat en la darrera sessió plenària la retirada de la foto de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, que hi ha penjada a la sala de plens, en conseqüència amb la confessió feta per Pujol reconeixent que ha tingut diners no declarats a l'estranger des de l'any 1980. En aquest sentit, l'alcalde de Palau, Jordi Xena (CiU), diu que el seu grup municipal ja ha parlat d'aquesta qüestió i que és un tema que s'està valorant però "les decisions no es poden prendre en calent". Jordi Xena ha lamentat els fets i ha manifestat el desencís que representa l'actitud de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol.

La fotografia de Jordi Pujol és a la sala de plens de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera al costat d'altres presidents de la Generalitat com Francesc Macià, Lluís Companys, Josep Irla, Josep Tarradellas, Pasqual Maragall, José Montilla i Artur Mas. A la sala de plens també hi ha les fotografies dels alcaldes de Palau del segle XX.

En aquesta mateixa sessió plenària la CUP ha reclamat que santa Maria de Palautordera es doni de baixa de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) a tots els efectes mentre no es resolgui judicialment el cas dels suposats sobresous que ha suposat la imputació de 44 alcaldes. Sant Celoni, forçat per la pròpia CUP i CiU, ja va fer el pas el passat 24 de juliol.