Germà Negre, Ebri Knight i Abel Almena, seran al Tututs Festival 2014

Organitzat per ERC-Breda i U97KOU tindrà lloc els dies 3 i 4 d'octubre a Breda

Redacció
31 de juliol del 2014
  Germà Negre, Ebri Knight i Abel Almena, grups destacats del Tututs Festival 2014 de Breda ERC-Breda i U97KOU han presentat el cartell del Tututs Festival 2014, el festival que se celebra a Breda per quarta edició consecutiva. Enguany el festival tindrà lloc els dies 3 i 4 d’octubre, i tornarà a comptar amb alguns dels grups revelació de l’escena catalana.

Divendres 3, el Cercle Bredenc acollirà les actuacions de Germà Negre, Ebri Knight i Miquel del Roig. Els banyolins Germà Negre són un dels grups revelació d’aquest estiu, després d’haver realitzat una gira amb Els Catarres i de tenir programats desenes de concerts per aquest estiu. Els mataronins Ebri Knight, per la seva banda, presentaran el seu nou treball La palla va cara, que barreja el folk i el rock amb lletres amb un alt compromís social i nacional. Juntament amb Germà Negre, Ebri Knight és un dels grups que més ha actuat aquest estiu.

Per completar el cartell de la primera nit, el cantautor Miquel del Roig farà la ja tradicional actuació de cada any a Breda. La nit de dissabte 4 estarà dedicada a la música electrònica. L’exresident de sales mítiques com Millenium Cosmic Club o Area Concor, Abel Almena, serà el cap de cartell de la nit. El conegut DJ punxarà alguns èxits de la música dance. L’acompanyarà DJ Ramon, habitual en les festes majors de la zona, que obrirà la nit amb una sessió d’èxits dels 80 i 90.