Joan Castaño: "La gent de Sant Celoni i La Batllòria és la nostra prioritat"

L'alcalde socialista critica l'actitud de CiU per no aprovar els pressupostos d'aquest any i qualificar-los d'assistencialistes |Eduard Vallhonesta aprofita el sopar del PSC per presentar la nova executiva local

Redacció
28 de juliol del 2014
Joan Castaño, es dirigeix als assistents al sopar del PSC Foto: Jordi Purtí

L'alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, assegura que estan compreomesos amb la gent de Sant Celoni i La Batllòria i els socialistes treballen per eradicar la pobresa i l'exclusió social "la gent és qui ha fet el model de poble, de barris i de convivència". Castaño afegeix que al PSC local els preocupa els problemes de les persones perquè "són la nostra prioritat". Aquestes són algunes de les idees que l'alcalde de Sant Celoni va desenvolupar dissabte passat en el decurs del sopar d'estiu -deslluït per la pluja- que el PSC va organitzar a Sant Ponç al que hi van assistir unes 150 persones.

Castaño va aprofitar la seva intervenció per carregar contra les polítiques socials del PP i CiU denunciant que "s'estan carregant l'educació i la sanitat públiques", recordant la figura d'Ernest lluch ja que quan va ser ministre de Sanitat "va impulsar una sanitat pública gratuïta i de qualitat i per tothom". En aquest sentit diu que la gent no s'ha de deixar enganyar per cap d'aquests dos partits ja que l'únic que busquen és "privatitzar la sanitat a València, Madrid i Catalunya". Un argument que li va servir per criticar CiU de Sant Celoni per no aprovar els pressupostos del 2014 i considerar-los "d'assistencialistes".

L'alcalde de Sant Celoni també critica el PP i CiU considerant-lo elitistes "es pensen que la política és un privilegi d'uns quants i els que no formen part de la seva condició no poden ser ni alcaldes ni regidors". Joan Castaño aposta per la regeneració, dedicació i compromís i això "només ho podem aconseguir els socialistes amb polítiques d'esquerra que transformin la realitat i aportin solucions per la gent".

Sopar del PSC deslluït per la pluja Foto: Jordi Purtí

Gent jove i amb empenta

D'altra banda, el primer secretari del PSC de Sant Celoni, Eduard Vallhonesta, va aprofitar el sopar per presentar la novca executiva local del partit, recentment renovada "amb gent jove i amb empenta". Va anunciar la creació d'una secretaria del partit a La Batllòria amb Cristina Gálvez, i la propera inauguració del nou local del PSC que ara s'ha traslladat al barri de Sant Ponç "per estar més aprop de la gent".

Vallhonesta també va tenir paraules de crítica pel cap de llista de CiU a l'Ajuntament de Sant Celoni ja que al seu parer "l'únic que fa és posar pals a la roda i no donar suport als pressupostos n'és un exemple", conclou el nou dirigent del PSC celoní.

Eduard Vallhonesta, primer secretari del PSC de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí
Arxivat a