Tres alumnes de l'IES Vilamajor finalistes d'un premi de joves idees emprenedores

La seva proposta es basa en "Un món artístic ple d'oportunitats"

Redacció
17 de juliol del 2014
Moment de la concessió del premi Foto: Aj. Sant Pere Vilamajor

Tres alumnes de l'IES Vilamajor, Martia Saho, Nerea Gómez i Judit Domènech, han estat finalistes del primer concurs de joves idees emprenedores organitzat pel CSETC (Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu). El seu treball "Un món artístic ple d'oportunitats", emmarcat en el premi d'idea sostenible, proposa crear una pàgina web on es pugui penjar músiques, escrits o pintures amb la posssibilitat de poder-se votar per part dels usuaris i després donar a conèixer l'obra més acceptada.

L'objectiu d'aquest concurs és incentivar la creativitat dels joves dels municipis dins l'àrea d'influència del CSETC en l'àmbit de la generació d'idees empreserials; impulsar la definició de projectes empreserials; presentar als joves l'emprenadoria com una opció viable per a la realització professional i premiar a aquells que desenvolupin les millors idees i projectes.

Hi hi van participar 188 alumnes dels cinc institus de Vilamajor, La Roca i Cardedeu (El Suí, Manel Raspall i Pla Marcell). Es van presentar 50 idees emprenedores i 9 plans d'empresa.