Concert solidari a Arbúcies amb Lax’n’busto

L'organitza l’associació senegalesa Ndennden Ngol·len amb el propòsit de recaptar fons per projectes de cooperació a Kandia

Redacció
15 de juliol del 2014
Lax`n`Busto actuarà dissabte a Arbúcies Foto: Jordi Oset

Els Lax’n’ busto seran aquest dissabte, 19 de juliol, a Arbúcies per oferir un concert solidari juntament amb el grup Empty Cage i el dj local, Xavi Rubio, que també actuaran al festival Cosoarka (Concert solidari d’Arbúcies Kandia). Es tracta d’una activitat organitzada per l’associació senegalesa d’Arbúcies, Ndennden Ngol·len i té com a objectiu recaptar fons per Kandia, una comunitat del Senegal.
 
Ndennden Ngol·len és una entitat establerta a Arbúcies des de fa anys i, els seus integrants, són procedents d’aquest territori africà que és Kandia. L’associació dedica tots els seus esforços a projectes de cooperació com poden ser la construcció d’un centre salut i d’un dipòsit d’aigua per tal d’abastir la població d’aigua potable, però que també ha de servir per desenvolupar un projecte agrícola. Aquests serien dos dels últims projectes que s’han tirat endavant en aquesta comunitat per donar una millor qualitat de vida als seus habitants.
 
Des del 2002, Arbúcies està agermanat amb Kandia i, és per això, que l’Ajuntament col·labora en aquesta iniciativa solidària des del moment que Ndennden Ngol·len va proposar tirar endavant aquest concert a la vila.
 
El festival Cosoarka tindrà lloc el dissabte, 19 de juliol, a partir de les 11 del vespre al pati de  Can Cassó. Les entrades es poden adquirir al Museu Etnològic del Montseny, la Gabella, a 10 euros; a través de Codetickets a un preu de 12 euros i, el  mateix dia a taquilla a 15 euros.
Arxivat a