El PSC de Sant Celoni vota José Antonio Pérez Tapias

Es tracta del candidat a primer secretari general del PSOE amb menys suports en el conjunt de la comarca i de l'Estat | Cap sorpresa en l'elecció de Miquel Iceta com a primer secretari del PSC

Redacció
14 de juliol del 2014
Un moment de les votacions a Sant Celoni Foto: PSC Sant Celoni

Els militants del PSC de Sant Celoni han donat suport majoritari a José Antonio Pérez Tapias com a primer secretari general del PSOE amb 29 vots, mentre que Pedro Sánchez n'ha aconseguit 16 i Eduardo Madina ha tingut 12 suports. El resultat de la votació a Sant Celoni, que ha tingut la participació del 65% de la militància, ha estat sorprenent ja que el candidat a qui han donat més suport és qui ha tingut menys vots tant al Vallès Oriental com a la resta de l'Estat.

Pel que fa a la les primàries del PSC no hi ha hagut cap sorpresa i Miquel Iceta, únic candidat a primer secretari del PSC,"ha guanyat", tal com ha dit Eduard Vallhonesta, primer secretari dels socialistes de Sant Celoni.

En tot el vallès Oriental 698 militants han participan a la fita hisatòrica d'escollir el mateix dia els primers secretaris del PSC i del PSOE. El 63,11% han participant en el procés de primàries en les disset meses distribuïdes en diferents municipis de la comarca.

Arxivat a