Puigvert cinquè a Carballo en el campionat estatal d'Autocròs

El pilot de Vallgorguina ara és tercer de la general a sis punts del líder i dues proves en joc per acabar la temporada

Redacció
10 de juliol del 2014
Jordi Puigvert encara aspira a guanyar el campionat estatal d'autocròs

El pilot d'autocròs de Vallgorguina, Jordi Puigvert, s'ha classificat en cinquena posició a la quarta prova del campionat d'Espanya de l'especialitat, disputada a Carballo (Galícia). Puigvert no va començar malament els entrenaments cronometrats aconseguint el tercer millor temps per darrera de Marc Batlle i Joaquín Chamorro. Les coses, però, es van torçar una mica en la primera classificatòria ja que el vallgorguinenc aconseguia al volant del seu Speed Car gunyar-la, però un cop acabada els jutges el van penalitzar amb tres posicions per considerar que s'havia avançat a la sortida i, per tant, aquesata circumstància el va relegar fins la quarta posició.

Lluny de desanimar-se, Jordi Puigvert en la classificatòria de diumenge al matí va arriscar col·locant pneumàtics de tacs diferents a la resta de pilots perquè va considerar que el terreny era molt delicat a conseqüència de la pluja que va caure durant tota la nit. L'estratègia li va sortir prou i va acabar en segona posició, cosa que suposava sortir des de la setena posició de la graella en la cursa del mateix diumenge. Durant la cursa va guanyar dos llocs i va passar la bandera de quadres en cinquena posició a nomçes 9 centèssimes de segon del quart classificat.

La cursa la va guanyar Javier Lucena, seguit pels pilots locals Maikel Vilariño i Pablo García. Amb aquest resultat Puigvert ara és tercer de la general a falta de dues proves per acabar el campionat estatal i a només sis punts del líder. La pròxima cursa tindrà lloc els dies 16 i 17 d'agost a Arteixo, també a Galícia.

Arxivat a