Sanjosex, Mishima i Joan Colomo, els reclams del popArb

La nit de dissabte del festival d’Arbúcies va despuntar pel talent de la majoria dels grups i va brillar gràcies a Mishima i Sanjosex

Andreu Aymerich/BM
30 de juny del 2014
Joan Colomo al popArb 2014 Foto: Ernest Aymerich

Les actuacions de dissabte del popArb no només estigueren emmarcades pel recinte de Can Cassó. Es va poder gaudir del directe de diferents grups per altres parts d’Arbúcies. Al matí a les piscines municipals i a la tarda al Prat Rodó. A aquest últim emplaçament, el Dj Phil Musical (nom artístic de l’Òscar Dalmau) va punxar temes dels inicis del pop català i va agradar tant als que havien vingut expressament al festival com als veïns que s’aturaven a escoltar-lo.

Al vespre, ja a Can Cassó  i després de l’actuació de Renaldo & Clara a Can Torres, Caïm Riba va fer arrencar la nit. Malgrat que hi havia poc públic, el seu concert va estar marcat per una notable qualitat musical. A continuació, Me and the Bees, amb la seva posada en escena informal, varen atreure a més públic. D’aquest conjunt cal destacar el talent de la seva bateria que vitalitzava la majoria de cançons.

El punt àlgid de la nit va estar marcat pel concert de Mishima

Sanjosex, un dels grups més aclamats del festival, va omplir totalment l’aforament i va fer vibrar el públic per primera vegada a la nit amb el seu tema “Animal Salvatge”. Miqui Puig, dissabte no com a Dj sinó amb l’Agrupació Cicloturista, i Anímic, amb el seu estil peculiar d’entendre la música, varen actuar abans dels Mishima. Aquest grup va marcar el punt àlgid de la nit amb un concert on dominaven les cançons del seu últim disc: L’ànsia que cura . Tanmateix el clímax  de la seva actuació va ser quan al mig del tema “Tot torna a començar” es va llançar una bateria de focs d’artifici des de darrere l’escenari.

Sanjosex al popArb 2014 Foto: Ernest Aymerich


Malauradament, després de l’èxtasi d’aquest concert, el conjunt CaboSanRoque no va estar ben acollit pel públic i va provocar que el recinte es buidés ràpidament. Quan varen acabar s’omplí altra vegada amb els fans incondicionals de Joan Colomo. El cantautor de Sant Celoni amb la seva aparent improvisació, va entusiasmar tant als que no l’havien sentit mai com els seus seguidors.

Mishima al popArb d'Arbúcies Foto: Ernest Aymerich
Arxivat a