CCOO fa una crida a Sant Celoni per la Setmana de la Dignitat

Reivindica una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat i exigeiz la Renda Garantida de Ciutadania

Redacció
27 de juny del 2014
Campanya de CCOO a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí El sindicat Comissions Obreres de Sant Celoni fa campanya animant els veïns a participar a la "Setmana dela Dignitat" que s'acaba demà dissabte i buscant els objectius d'una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat, així com exigint una renda garantida de ciutadania ja.

En un manifest que es reparteix als passavolants s'informa que les polítiques de retallades socials, les reformes laborals que destrueixen l'ocupació i eliminen drets a la classe treballadora que apliquen els governs d'Espanya i Catalunya "al servei dels dictats de la Troica, dels interessos de la banca i de les grans empreses han provocat l'atur massiu i han abocat a la pobresa a milions de persones".

Tanmateix, es diu que d'aplicar-se el dret a la Renda garantida de Ciutadania, en els termes del projecte de llei, cap ciutadà o ciutadana de Catalunya "estaria per sota del llindar de pobresa i tindria els mínims per a una vida digna". Per aquest, i altres motius, es fa una crida a participar en les activitats i mobilitzacions programades. A més de Comissions Obreres també hi participen altres entitats socials i polítiques.
Arxivat a