El projecte de menjador social de Sant Celoni pren forma

és una iniciativa d'alumnes de l'escola Avet Roig reconeguda en el programa Ajuntament Jove del curs passat

Redacció
19 de juny del 2014
El menjador social a Sant Celoni pot ser un fet aviat. Foto: Aj de Sant Celoni

El projecte Menjador social de Sant Celoni, que el curs passat va estar elegit pel Ple, en el marc del programa Ajuntament Jove,  per a la seva implantació, iniciarà en breu la seva activitat.
 
Els alumnes de l’Escola l’Avet Roig, Júlia Codina, Núria Morera, Blai Pacho, Anna Sobrino i el seu tutor Àngel Oliva, varen compartir aquesta setmana, amb representants de l’Ajuntament, de l’Hospital de Sant Celoni i de l’Associació Neurològica Amics Baix Montseny, la presentació de l’espai que acollirà a partir de setembre un menjador social municipal. Amb la concrecció del servei es dóna compliment a l’encàrrec del Ple i, especialment a la inquietud dels joves autors, per a garantir a ciutadans i ciutadanes amb dificultats econòmiques severes, l’accés a l’alimentació.
 
El menjador social municipal funcionarà els migdies a l’edifici municipal que gestiona l’Associació Neurològica Amics Baix Montseny, comptarà amb recursos públics i amb col·laboració de l’Hospital de Sant Celoni i d’establiments de restauració del municipi.
Arxivat a