Els mossos detenen els lladres de les màquines de tabac de les benzineres

Els tres detinguts residents entre Lloret de Mar i Blanes podrien haver comès nou robatoris a gasolineres a municipis gironins, entre els quals Arbúcies

Redacció
18 de juny del 2014
Benzinera Repsol d'Arbúcies Foto: Fina Colomer

Tres persones d'entre 29 i 37 anys, residents a Blanes i Lloret de Mar, podrien ser les autores del robatori comès el passat mes de març en una benzinera d'Arbúcies , de la qual es van emportar la màquina del tabac. Les tres persones van ser detingudes dijous passat pels Mossos d'Esquadra i se'ls atribueix fins a nou robatoris en altres benzineres a les comarques gironines.

El modus operandi era igual a totes les benzineres. Els lladres escollien una benzinera tancada de nit, situades prop del bosc i apartades del centre urbà. En el moment de cometre el robatori forçaven la persina i obrien la porta i s'enduien la màquina expenedora del tabac per esbotzar-la en algun lloc del bosc. Tots aquests moviments els feien amb molta rapidesa i organització perquè prèviament havien estudiat el lloc. Segons els mossos es calcula que a més dels diners de les màquines el botí del tabac supera els 13.000 euros, a més dels desperfectes ocasionats a les instal·lacions i a les màquines.


 

Arxivat a