La CUP de Sant Celoni vol un projecte sòlid d'esquerres

En el decurs de la II Festa d'unitat Popular assegura que estan preparats i disposats a assumir totes les responsabilitats polítiques que la conjuntura els ofereixi i que el poble els atorgui

Redacció
15 de juny del 2014
Parlaments II Festa Unitat Popular de la CUP a Can Ramis. Foto: CUP

Les previsions de pluja que hi havia al Baix Montseny a partir del diumenge al migdia, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) va decidir anul·lar l'animació infantil i el vermut final que havien de cloure els actes commemoratius dels 10 anys de presència de la CUP a Sant Celoni i La Batllòria. Es tacta, segons que ha informat aquesta formació política, d'un ajornament ja que han indicat que més endavant s'anunciarà de la nova data que es portaran a terme aquests actes.

De fet, la pluja de dissabte la tarda ja va traslladar els actes de la II Festa de la Unitat Popular a cobert i en lloc de fer-se a la plaça de l'Església a Can Ramis. Tot i així, més d’un centenar de persones van assistir a la festa. Hi va haver parlaments polítics amb quatre membres de la CUP d'altres municipis com Joan Garriga (UM9 Ribes), que va parlar sobre habitatge; Jordi Colomer (CUP Arenys de Munt), que ho va fer sobre municipalització de serveis públics; Dani Cornellà (CUP Celrà), sobre gestió de residus; i Dani Corpas (CUP Sant Celoni), sobre els 10 anys de la CUP a Sant Celoni i la Batllòria.
 
En la lectura del manifest, asseguren "que la CUP vol anar a totes. Ara fa 10 anys vam començar a treballar sense representació a l’Ajuntament i avui ho celebrem amb dos regidors". Recorden que des del carrer i des de l’Ajuntament, al llarg d’aquests anys s'han involucrat en la vida política celonina amb l’objectiu prioritari d’aconseguir un poble més just i menys desigual; "un poble en què els drets bàsics i fonamentals de les persones quedessin garantits".
 
La conjuntura que s’obre ara en aquest país els ratifica que a partir d’ara cal anar a totes, "perquè sense disposar de quotes àmplies de poder esdevé encara més complicat canviar res. I disposar de més poder equival a obtenir el màxim nombre de vots possible".  També s'extreu que consideren que ens aquests anys de representació municipal han madurat les seves posicions ja que recalquen que "de cara a les properes eleccions municipals la CUP va a totes, cosa que significa que estem preparats i disposats a assumir totes les responsabilitats polítiques que la conjuntura ens ofereixi i que el poble ens atorgui". En aquest sentit fan una crida a tots els sectors progressistes d’esquerres del poble a treballar conjuntament per bastir un projecte d’esquerres sòlid i potent per revertir les polítiques que aquests últims trenta anys s’han executat a Sant Celoni i la Batllòria.
 
El sopar, la projecció d’un vídeo (vegeu enllaç) commemoratiu del 10è aniversari, el concert de Carles Belda i Marc Serrats, i un punxadiscos van acabar d’animar la celebració.




Arxivat a