La CUP de Sant Celoni celebrarà el seu 10è aniversari amb la II Festa Popular

S'ha programat una mostra d'entitats i la presència de quatre representants de la Candidatura d'Unitat Popular de diferents pobles

Redacció
10 de juny del 2014
El regidor de la CUP, Dani Corpas, farà un dels parlaments de la II Festa d'Unitat Popular. Foto: Jordi Purtí

Cap de setmana de celebració per la CUP de Sant Celoni. Per aquest dissabte 14 de juny ha programat a partir de les 6 de la tarda diverses activitats en motiu de la II Festa Popular, però que també servirà de celebració dels 10 anys de presència de la Candidatura d'Unitat Popular a Sant Celoni. Els actes tindran lloc a la plaça de la Vila amb una mostra d'entitats polítiques, socials i reivindicatives com la participació de la PAH Baix Montseny, Som Energia, Procés Constituent, Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny, La Clau, Colla Bastonera i Arran.

També hi haurà parlaments polítics amb la presència de quatre representants de la CUP de diferents municipis que parlaran de les seves experiències i lluites en casadcun dels seus pobles. En aquest sentit, es comptarà amb la presència de Joan Garriga (UM9 Ribes), sobre habitatge. Jordi Colomer (CUP Arenys de Munt), sobre municipalització de serveis públics, Dani Cornellà (CUP Celrà), sobre gestió de residus i Dani Corpas (CUP Sant Celoni), sobre els 10 anys de la CUP a Sant Celoni i la Batllòria.

La cloenda d'aquest dissabte es farà amb un sopar popular, la projecció d'un vídeo dels 10 anys i els concerts de Carles Belda i Marc Serrats i un punxadiscos serviran per tancar la jornada. El diumenge 15 de juny la CUP també ha programat una activitat d'animació infantil i vermut a les 11 del matí a la plaça del Comte del Montseny.
 
Arxivat a