L'AT de Vilamajor es mobilitza en defensa de l'escola catalana

Fa una crida a famílies i entitats a participar de la mobilització convocada per soomescola.cat el dia 14 de juny a Barcelona

Redacció
06 de juny del 2014

L'Assemblea Territorial de Vilamajor organitza pel proper 14 de juny autocars per anar a la manifestació que hi ha convocada a Barcelona per Somescola.cat en defensa de l'escola catalana, sota el lema "Per un país de tots, decidim escola catalana". Per això, es fa una crida a la participació a les famílies, mestres, centres i les AMPA, capgrossos i gegants, tabalers i batucaires, animalari, diables, companyies de teatre al carrer i de cervavila, escoltes i esplais. S’hi podrà assistir tant de forma individual com amb comparses.
 

La coordinadora d’entitats cíviques i educatives animen a sumar-se a una mobilització de país per reafirmar amb fermesa que una majoria social de catalans defensa el model vigent d’immersió lingüística i d’escola catalana, així com mostrar el màxim suport a la comunitat educativa que el defensa àmpliament.
 

La mobilització vol aplegar milers de persones de la comunitat educativa i de la resta de la societat civil al centre de Barcelona, el 14 de juny a les sis de la tarda, en defensa de l’escola catalana i del dret a decidir el propi model educatiu.

Video a Sant Celoni

En aquest sentit, demà dissabte 7 de juny a 2/4 de 12 del migdia, a la plaça Comte del Montseny de Sant celoni s'enregistrarà un un vídeo, on es cantarà un cançó reivindicativa, molt fàcil d'aprendre, en defensa de l'actual model d'Escola Catalana. Els impulsors demanen que els participants vagin vestits amb una samarreta verda.