Rentat de cara a les piscines municipals d'Arbúcies

L'Ajuntament ha invertit 50.000 euros en la replantació de gespa, tancament perimetral i millora d'accessos al pavelló

Redacció
04 de juny del 2014
Estat actual de les piscines municipals Foto: Aj. Arbúcies

Aquest estiu les piscines municipals d’Arbúcies obriran amb un rentat de cara general després de les remodelacions que s’hi estan fent aquests dies. El nou tancament de la zona esportiva, la replantació de la gespa en tot el recinte i la millora de l’anomenada ‘zona de platja’, són algunes de les obres més importants i compten amb un pressupost de 50.000 euros.
 
Les piscines i tota la zona esportiva comptaran aquest estiu amb un nou sistema de tancament per tal d’evitar robatoris i que la gent accedeixi al recinte pel passeig de la riera; un dels problemes més freqüents i conflictius dels darrers estius. També s’ha replantat la gespa de tota la instal·lació, ja que es trobava en mal estat i es col·locaran bancs nous a tot el voltant de les piscines, ja que s’han tret els bancs de pedra que hi havia i se n’instal·laran uns de fusta tractada de castanyer del Montseny.
 
Per altra banda, també s’ha arranjat tota la zona de platja, que des de fa alguns anys es trobava deteriorada i, ara, s’ha sanejat aplicant un tractament específic per a piscines, antilliscant i més difícil que es degradi amb el temps. També s’han rejuntat totes les rajoles de l’interior de les tres piscines que s’havien anat arrancant al llarg dels anys; com també s’ha canviat el motor de la piscina gran i s’ha millorat i reparat el sistema de filtració de l’aigua. La zona de pícnic també ha sofert modificacions per tal de millorar l’espai per als usuaris. Així doncs, s’hi ha fet una teulada nova, com també s’hi ha col·locat taules i cadires noves.

32 anys sense reformes importants
 
Dins el pressupost de 50.000 euros destinat a les reformes de les piscines, també està inclòs la pintada que s’ha fet a tot l’interior del pavelló de Can Delfí; així com també les obres d’asfaltatge que s’ha realitzat als accessos del poliesportiu.
 
Les piscines municipals d’Arbúcies es van inaugurar el 1982 i, des de llavors, no s’hi havia fet mai unes reformes d’aquestes característiques, sinó que només s’havien anat fent petits arranjaments. Per això, des de l’Ajuntament s’ha cregut convenient realitzar aquestes obres de remodelació abans que les instal·lacions es malmetessin més i oferir un millor servei als centenars d’usuaris de les piscines. Uns usuaris que podran tornar a gaudir del sol i l’aigua a partir del proper divendres, 20 de juny, coincidint amb l’inici de les Enramades i dia de festa local al municipi.
Arxivat a