Atacs vandàlics a la seu de CiU i entitats bancàries de Sant Celoni

Aquesta matinada les façanes de BBVA, Bankia i Catalunya Caixa han aparegut amb pintades i diferents missatges com "lladres" i "fills de puta"

Redacció
01 de juny del 2014
L'aparador del local de CiU a Sant Celoni Foto: CiU

"Independència amb bandera i tisores per darrere", aquesta és la pintada que s'ha trobat CiU aquesta matinada a l'aparador de la seu de Sant Celoni, situada al passatge Sant Ramon, a tocar de la plaça de la Vila. A més, també hi ha pintat el símbol anarquista a la paret del local social. Militants de la coalició han netejat aquesta mateixa matinada les pintades quan la pintura encara era fresca, ha explicat a BaixMontseny.info el regidor de l'Ajuntament de Sant Celoni, Raül Garcia.

Un altre regidor, Josep Maria Garcia ha escrit al seu perfil de facebook "Avui hem vist com els que practiquem la democràcia, comprovem com part de la ciutadania no respecta els seus veïns. Perquè sóm els seus veïns. De fet, desprès de veure això, encara he entès millor perquè no participo de les formes de fer d'aquests grups. La violència de qualsevol tipus, els posa fora de la democràcia".

Les pintades a la seu de CiU no ha estat l'únic objectiu dels atacs vandàlics ja que almenys tres entitats bancàries també s'han llevat amb pintades que aquesta tarda de diumenge encara es poden llegir. A la sucursals del BBVA, a la mateixa plaça de la Vila de Sant Celoni es pot llegir "lladres" signat amb el símbol de la falç i el martell comunista. El mateix missatge i signatura s'ha estampat a la porta de la sucursal de Bankia al carrer Major mentre que a la sucursal de Catalunya Caixa, just al seu davant, el missatge és "fills de puta".

Aquesta no és la primera vegada que hi ha pintades a les sucursals bancàries de Sant Celoni. El mes d'octubre de 2013 l'objectiu va ser Caixa de Penedès amb el missatge "Bye Bye Caixa Penedès" , pocs dies després d'haver-se tancat l'oficia a conseqüència d ela compra de l'entitat pel Banc de Sabadell.

Pintades a Catalunya Caixa Foto: Jordi Purtí

Pintades a Bankia Foto: Jordi Purtí

pintada BBVA Foto: Jordi Purtí
Arxivat a