Mas Ciurana d'Hostalric resisteix el desallotjament

Han començat una recollida de signatures i demanen que s'escriguin cartes al jutjat i Adif explicant perquè no s'ha de desallotjar el centre

Redacció
30 de maig del 2014
Pancarta reivindicatica de Mas Ciurana

El centre social ocupat Mas Ciurana d'Hostalric ha iniciat una campanya de recollida de signatures i segells d'entitats i comerços buscant el suport contra l'ordre de desallotjament, aturada cautelaremt pel jutge. A més, estan preparant per al dia 6 de juny una festa reivindicativa amb actuacions en directe i una exposició d'artistes de la zona i una concentració contra el desallotjament. En aquest sentit les persones del Mas Ciurana asseguren que malgrat tot la programació del centre continuarà endavant "ja sigui aquí o en un altre espai. No ens poden prendre la il·lusió per un món millor i més just".  Per això es busquen artistes coneguts i mesiàtics que vulguin participar a la festa del dia 6 de juny.

La recollida de signatures també la fan per internet i es demana que s'escriguin cartes dirigides al jutjat de Santa Coloma de Farners i a Adif explicant perquè es pensa que Mas Ciurana no s'hauria de desallotjar. Avui divendres 30 de maig i demà dissabte 31 de maig s'ha programat una K Feta  amb escenari obert, zona infantil, taller de pancartes i campionat de tennis taula.

Mas Ciurana és un edifici modernista propietat d'Adif ubicat al davat de l'estació de Renfe d'Hostalric que a finals del mes de  setembre del 2013, un grup de persones de la comarca, van iniciar-hi un projecte de caire social: crear un espai pel poble i gestionat des del poble de forma horitzontal i assembleari, on tothom tingués cabuda i pogués desenvolupar projectes de caire social i cultural.

Programa d'activitats del dia 6 de juny