Vallgorguina ja disposa de Wi-Fi a diferents zones del municipi

Els punts de connexió estan situats a la plaça de la Vila, a la zona del local de la Associació al de Veïns de Canada Park i de Baronia del Montseny

per Redacció, 29 de maig de 2014 a les 07:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ajuntament de Vasllgorguina, a la plaça de la Vila. Foto: Jordi Purtí

La connexió a internet a Vallgorguina ja és més possible ja que es disposa de Wi-fi a diferents zones del poble. Els punts de connexió estan situats a la plaça de la Vila, a la zona del local de la Associació al de Veïns de Canada Park i de Baronia del Montseny.

És un servei municipal gratuït d'accés lliure a internet, està enfocat a la navegació per internet i a la utilització del correu electrònic, però no contempla les descàrregues de música, pel·lícule s, navegació per pàgines web de contingut violent, racista, pornogràfic i similars.

Aquesta xarxa wifi està subjecta a la resolució de la CMT del 25 de març de 2010 referent a les normes d'"explotació de xarxes i prestació de serveis de comunicacions electròniques per part de les administracions públiques". Els principals punts dels quals són que aquestes xarxes no afectin a la lliure competència i que són xarxes limitades a 256 kbs de descàrrega destinades a cobertura en exteriors.

 

Arxivat a:
Internet, Vallgorguina, wi-fi
Participació