Mig centenar de persones en suport a Can Vies a Sant Celoni

Els manifestants s'han concentrat a la plaça de la Vila amb tota normalitat i també han rebutjat els desallotjaments de Mas Ciurana a Hostalric i Bloc Sabadell

Redacció
28 de maig del 2014
Una cinquantena de persones aixoplugats sota l'Ajuntament de Sant Celoni, en la concentració de suport a Can Vies. Foto: Jordi Purtí

Malgrat la pluja que queia a les 8 del vespre una cinquantena de persones s'han concentrat a la plaça de la Vila de Sant Celoni per rebutjar el desallotjament de Can Vies, al barri de Santsa de Barcelona i les agressions posteriors dels Mossos al setmanari "La directa" i la llibreria La ciutat invisible. Els manifestants portaven dues pancartes en una de les quals es podia llegir "Si Can Vies va a terra, el Baix Montseny en peu de guerra".

La concentració d'aquest vespre també ha servit per donar suport al Bloc Sabadell i el Mas Ciourana d'Hostalric, dos edificis que també està previst desallotjar i als quals feia referència la segona pancarta "No al desallotjament Bloc Sabadell i Mas Ciurana".

Mas Ciurana

Referent a Mas Ciurana, un edifici modernista propietat d'Adif, aquesta tarda mateix s'ha sabut que el jutge ha decidit aturar el desallotjament "fins que es resolgui el recurs", han explicat a BaixMontseny.info . En aquest sentit diuen que en cas que el recurs no els sigui favorable seguiran recurrent "per guanyar un temps de traquil·litat.

Davant d'aquesta nova situació, han desconvocat la concentració d'aquest diumenge a Hostalric i preparen una gran festa reivindicativa contra els abusos del sistema i els desallotjaments realitzats aquests dies, pel proper divendres 6 a Mas Ciruana. Aquest cap de setmana, divendres i dissabte, obriran Mas Ciurana a partir de les 7 de la tarda amb concerts i música per celebrar l'ajornamentt del desallotjament i com a suport a Can Vies i la PAH a Sabadell.

A finals de setembre del 2013, un grup de persones de la comarca, van iniciar un projecte de caire social: crear un espai pel poble i gestionat des del poble de forma horitzontal i assembleari, on tothom tingués cabuda i pogués desenvolupar projectes de caire social i cultural.Tot aquest moviment es pot estroncar si, finalment, són desallotjats.
Arxivat a