Jaume Tardy sa i estalvi a Ucraïna

El regidor de Sant Celoni forma part de la delegació de l'OSCE amb la missió de fer d'observador de les eleccions presidencials de diumenge passat | Les alarmes s'han disparat aquest matí a l'Ajuntament perquè s'ha conegut que s'ha perdut el contacte amb quatre observadors

Redacció
28 de maig del 2014
Jaume Tardy. Foto: DBM

El regidor de Comunicació de l'Ajuntament de Sant Celoni, Jaume Tardy, que és a Ucraïna en una missió de l'Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE) està sa i estalvi, segons que ha pogut confirmar aquest migdia l'alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño. Les alarmes han saltat a mig matí quan s'ha sabut la notícia que ahir es va perdre el contacte amb un grup de quatre observadors de l'OSCE i, en un comunicat del Ministeri d'Afers Exteriors de Kiev, no es descartava la possibilitat que "podrien estar detinguts per bandes il·legals que actuen en aquesta regió". A més, aquestes informacions poc aclaridores, s'han conegut després del bany de sang amb desenes de morts produït per la represa de l'operació antiterrorista.

L'alcalde de Sant Celoni ha confirmat a BaixMontseny.info que han pogut posar-se en contacte amb Jaume Tardy aquest matí i que, si no hi ha res de nou té previst tornar a casa demà dijous. El regidor socialista és una de les 15 persones escollides pel Ministeri d'Afers Estrangers espanyol per formar part de la delegació de l'OSCE amb la missió de fer d'observador de les eleccions presidencials d'Ucraïna celebrades diumenge passat. En total hi havia nou-cents observadors en representació de 57 estats d'Europa, Amèrica del Nord i Àsia Central.

Tardy és la primera legislatura que fa de regidor a l'Ajuntament de Sant Celoni i és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració, postgraduat en Cooperació per al Desenvolupament i Estudis Africans. Actualment treballa al Gabinet Tècnic de l’Alcaldia de Santa Coloma de Gramenet com a Gestor de programes europeus. Ha participat en diferents Missions d’Observació Electoral internacional amb el Ministeri d’Afers Estrangers.
Arxivat a