"Welcome to Raskalimera World", segon disc del grup Raska

El grup del Baix Montseny no fa ni un any que va treure el seu primer disc “Seguirem Cantant” (2013) i el videoclip del single “Tots aquests anys” gairebé arriba a 40.000 visites al youtube

per Redacció , Baix Montsaeny, 22 de maig de 2014 a les 18:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Grup Raska treu nou disc. Foto: Raska

El grup baixmontsenyenc Raska treu el seu segon disc “Welcome to Raskalimera World” (2014). El treball compost per deu temes, convida tothom a emprendre el vol cap a un món idíl·lic anomenat “Raskalimera”. El nou disc, que es pot descarregar gratuïtament a la seva web  www.raska.cat , es presentarà demà divendres 23 de maig a les 10 de la nit al teatre Pare Casals de Sant Esteve de Palautordera.


El grup del Baix Montseny no fa ni un any que va treure el seu primer disc “Seguirem Cantant” (2013) i el videoclip del single “Tots aquests anys” gairebé arriba a 40.000 visites al youtube. La seva joventut i els directes plens d’energia donen al públic la dosi equilibrada d’alegria i crítica social per convertir cada concert en autèntica festa.

Tot i la curta trajectòria, Raska ja s’ha consolidat a les comarques barcelonines i ha compartit escenaris amb grans referents del panorama musical com Ska-p i Obrint Pas, que han passat de ser ídols a companys d’escenari. Aquest any Raska viatjarà arreu del territori català amb el “Raskalimera Tour 2014” i omplirà els carrers de cada poble amb les seves melodies desenfrenades.


 

Participació