La CUP de Sant Celoni vol un Pla Estratègic de Turisme del Baix Montseny

Reclama la construcció de la piscina municipal i invertir en un càmping o un alberg de caràcter municipal

Redacció
16 de maig del 2014
On hi havia la piscina municipal de Sant celoni ara hi ha la llar d'infants El Blauet. Foto: Arxiu

El grup municipal de la CUP de Sant Celoni ha fet un seguit de propostes alternatives a les inversions que va proposar l'equip de govern del PSC en el darrer ple per aprovar una modificació de crèdit de 4,5 milions d'euros. Asseguren que sempre han estat contundents quan ha calgut dir no "però els nostres no sempre van acompanyats de propostes alternatives, un treball d'anàlisi i reflexió, amb un model de poble de fons".
 
Entre les propostes que han presentat hi ha la piscina d'estiu que fa anys Sant Celoni no té i que consideren que és una de les màximes prioritats que tenen els celonins en uns temps que "molts infants i adults no es poden permetre anar de vacances". En aquest sentit lamenten que els partits polítics no ho tinguin a l'agenda. La CUP també aposta per la creació d'un parc urbà a Can Riera de l'Aigua, tot i que són conscients que seria un projecte costós "però seria una bona herència per als celonins i celonines del futur".

Terrenys per equipaments
Tanmateix són partidaris d'aconseguir terrenys catalogats d'equipaments com els de Can Cortina o al Sot de les Granotes i demanen més atenció per als joves "òrfens d'espai des que es va tancar el Safareig". En el seu ordre de prioritats també hi ha les millores de la carretera C35 demanant alguna intervenció similar a la que s'ha fet amb l'escola Soler de Vilardell si és que la Generalitat de Catalunya no aporta els recursos que li pertoquen.

I finalment, aposten per un turisme respectuós amb la construcció d'un càmping o un alberg municipals. Des de la CUP es té el parer que el lema turístic de Sant Celoni no ha estat capaç de fer-se un espai "els projectes que hi havia al darrere han anat cedint a la pressió de la crisi i dels esdeveniments". Per això, al seu entendre s'ha de reformular donant consistència amb un pla estratègic de turisme en l'àmbit del Baix Montseny. Aquests dos equipaments servirien "de motor d’arrencada del turisme a la nostra vila".

Són propostes, diuen tant o més necessàries que les presentades pel "desgovern" del PSC-PSOE i aprovades per la "psoevergència".

 
Arxivat a