Menys robatoris amb força a Santa Maria de Palautordera

L'establiment de control i alguna detenció han estabilitzat els fets delictius

per Redacció , 14 de maig de 2014 a les 12:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Explicacions de les mesures de seguretat als botiguers de Palautordera. Foto: DBM

L'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, i el sotsinspector de la policia local, David Otal, han fet una xerrada amb la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) per explicar-los quines són les actuacions que s'estant portant a terme al municipi en qüestions de seguretat i també de zones blaves i mobilitat. La trobada ha estat deguda per la preocupació expressada per alguns botiguers arrel d'alguns robatoris amb força i petits furts a alguns comerços, sobretot durant el primer trimestre de l'any. En aquest sentit, se'ls ha explicat que aquests episodis s'han estabilitzat  sobretot perquè hi ha hagut detencions i l'establiment d'un seguit de mesures que s'han pres tant de s de la policia local com des dels  mossos d'esquadra.


D'altra banda, s'ha insistit en el fet  que la filosofia de la zona blava és per una banda facilitar la rotació de vehicles i, per altra banda, beneficiar als clients potencials de la zona comercial. L'horari de la zona blava és de les 8 a les 14 hores al matí i de 16 a 20 hores  a la tarda. Dintre d'aquest horari s'hi pot estacionar una hora i mitja i els conductors han d'assenyalar l'hora d'estacionament.

 

Participació